keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Trick or Treat!

Hauskaa Halloweenia kaikille! :) Me kutsuttiin Jennin kanssa kavereita meille jo viime viikonloppuna juhlimaan halloweenia vaikka tanaanhan vasta se varsinainen paiva onkin! Taytyy sanoa etta tana vuonna me kylla panostettiin aika hyvin koristeluihin, kaiverreltiin itse kurpitsat ja hankittiin ihan kunnon noidan patakin boolia varten ;)



HAPPY HALLOWEEN!!

2 kommenttia:

  1. Kyselin jo edellisen postauksen jälkeen motiiviasi bloggailuun. Olisi kiva kuulla ajatuksiasi, miksi bloggaat, mitä tästä saat, miten koet tämän?

    Toki tämä on sinun blogisi, ja saat postata ihan niin usein tai harvoin kuin haluat, mutta lukijana toivoisi muuta. Melkein kolmen viikon tauko! Lisäksi päivität kommentit näkymään liian pitkällä viiveellä, ei oikein synny keskustelua. Lisäksi blogisi toistaa liikaa samaa kuin Jennin blogi, no ok asutte yhdessä, joten väkisinkin tulee jotain, mutta silti... Kun on jo nämäkin sinänsä kivat tunnelmat kertaalleen nähnyt. Muutenkin tuntuu, että sinusta ei näin blogin kautta saa yhtään mitään irti, jotenkin et pane tähän yhtään omaan persoonaasi.

    En tiedä, ymmärrätköhän yhtään, mitä yritän sanoa.

    VastaaPoista
  2. Oletteko te tollain sukkasiltaan/paljain jaloin bilemekot päällä? Vähän hassun näköistä... Ja kuitenkin niin kovin suomalaista!

    VastaaPoista