perjantai 12. lokakuuta 2012

Black Tie

Olimme poikaystavani kanssa viime viikonloppuna eraassa juhlassa jonka pukukoodina oli black tie. Pohdiskelin vahan mekkovaihtoehtoja jo aikaisemmin postauksessa Maxi dresses ja tassapa nyt naatte minka mekon paadyin hankkimaan... :)
Eli Lipsyn tummansininen mekko vei voiton! Harmi ettei ole useammin noin juhlavia tilaisuuksia joissa voisin kayttaa mekkoa, mutta varmasti sille tulee viela kayttoa, onhan mekko kuitenkin niin klassinen. Juhlassa ei valitettavasti tullut otettua erityisesti kuvia, mutta pari ehdittiin nappasta ennen juhlaan lahtoa :)


Last weekend me and my boyfriend went to a black tie event. In an earlier blog post Maxi dresses, I was considering which dress to buy for the event and here you can see which one I ended up buying..
So the winner was a navy maxi dress from Lipsy! :) Unfortunately I didn't take many pictures at the party but we took couple of pictures just before leaving to the party.

27 kommenttia:

  1. Upee mekko <3 Tosi kivan oloinen blogi :) !


    http://ilonajuliafashion.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oletpa ollut kauniina liikenteessä :) Aivan ihana tuo mekko :)

    VastaaPoista
  3. Tää on pelkästään hyvällä sanottu: Mä katoin ekaa kuvaa ja luulin ensin että olit vahamuseossa kun vieressäsi oleva mies on niin komean näköinen, ihan kun joku julkimo! ;) Sovitte hyvin yhteen, sä olet upea ilmestys. Sun silmät sädehtii joka kuvassa. Kiva blogi, jatka samaan malliin ja ihanaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos kommentista, ainakin mun poikaystava tykkasi kun kerroin sille ;)

      Poista
  4. Onko poikaystäväsi britti vai suomalainen?:)

    VastaaPoista
  5. Wau! Näytätte tosi upeilta :)

    Me saatiin kutsu elokuvateemaisiin juhliin joulukuussa, ja mietittiin miehen kanssa, että pukeuduttaisiin kun oltaisiin menossa Oscar-gaalaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) no joo ehdottomasti kannattaa panostaa jos kerrankin tulee sellaseen mahdollisuus! :)

      Poista
  6. Ihana mekko ja ihan toisilleen kuuluvan näköinen pari!

    VastaaPoista
  7. tosi ihan mekko!!!:) ja oi, näytätte söpöltä parilta :) onks sun kulta britti vai ihan suomalainen?:)

    VastaaPoista
  8. Todella kaunis mekko. :) Minusta olisi ihana pukeutua kauniisiin iltamekkoihin, mutta tosiaan valitettavasti sopivia juhlia on harmittavan vähän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Joo tosiaan harmi ettei niin kovin usein tuu mahdollisuuksia pukeutua oikeen hienoihin iltamekkoihin!

      Poista
  9. Todella häikäisevä pari :))

    VastaaPoista
  10. Löysin eilen blogisi. Olin kyllä aiemminkin nähnyt linkin Jennin blogissa, mutta olin jotenkin sivuuttanut koko jutun. Ihastuin täysin blogiisi! Uusi vakkarilukija siis täällä. Luin heti kaikki vanhat postauksesi! :)

    VastaaPoista
  11. Voi kun olet niin kaunis ja olette poikaystäväsi kanssa hyvännäköinen pari! :)

    VastaaPoista
  12. postaat kyllä niin harvoin, ettei oikein pysy into yllä.

    VastaaPoista
  13. Kaunis pari :)
    Pakko kommentoida samaa mitä joku muukin aiemmin että ei homma toimi näin harvalla postaustahdilla. Valitettavasti ainakaan itselläni ei riitä mielenkiinto jos ei tule uusia juttuja :O

    VastaaPoista
  14. Niin, mietityttää, mikä sun motiivisi aloittaa bloggaaminen oli? Kun jo näin alussa postaustahti on näin harva.

    VastaaPoista
  15. Voi kunpa postaisit jo, tää on ihan todella lupaava blogi niin olisi kiva lukea näitä sun juttuja useamminkin! :)

    VastaaPoista
  16. Moikka! :) Huomasin aiemmista postauksista että sulla on Marc by Marc Jacobsin turnlock bracelet. Onko se kaunokainen sun ranteeseesi sopivan kokoinen? Mä uskaltauduin pitkän pohdinnan jälkeen tilaamaan itselleni saman korun ja vaikka sain monista paikoista ymmärryksen, että koru on nimenomaan kooltaan sopiva pieniranteisille, niin se sattuu olemaan mulle harmikseni aika iso.. Sä vaikutat niin pieneltä ja sirorakenteiselta että aattelin kysästä minkälainen koko on sun ranteeseesi? Tai ootko mahdollisesti pienennyttänyt sitä jossain kultasepällä tms? :)

    - Ewa

    VastaaPoista